Dua Ediyorum….

“Hâlâ Dua ediyorum…Ve edeceğim,Ve dualarında
kabul edildiğini bilerekten dua edeceğim … ama farkındayım ama
değilim ama ben biliyorum dualar muhakkak ki kabul ediliyor” Duamız
olmasa ne ehemmiyetimiz olurdu ki? diyerekten dua mı her daim
edeceğim”

793 Replies to “Dua Ediyorum….

  1. @SUDENAZ
    canım senin adına çok üzüldüm ama hayırlısı belki böyleymiş Allah gönlüne göre versin canım .

  2. @fevziye
    sizi çok iyi anlıyorum. şu yazıyı ezan vakti yazıyorum ALLAH dualarının karşılığını verir inşallah ..
    bütün sıkıntıda olan kardeşleriminde tez işleri hallolur ……
    dua edelim halimize japonyanın durumunu görüyoruz ALLAH onlarada yardım etsin ……..
    bizi öyle afetlerden korusun …..AMİNNNNNN…….

  3. a.s. sudenaz kardeşim çok üzüldüm inan ki ama bunda da var bir hayır rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için inş.üzülme inş.yine olur en azından başka evlatların var onlara hayırlı ömür versin rabbim inş.bende iyiyim çok şükür rabbim bu günlerimi aratmasın dünya işleri uğraşıyoruz anca dilerim mevlamdan en kısa zamanda bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş.amiiiiin a.e.ol kardeşim sevgiler duanda unutma

  4. EBUL VEFA HZ.’NİN DUASI

    Ya ALLAH (C.C.) (C.C.)!
    Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için ‘lailaheillallah’ ı,
    Her keder ve üzüntü için ‘maşa’ALLAH (C.C.) (C.C.)’ı,
    Her bir nimet için ‘elhamdulillah’ı,
    Hayret verici her şey için ‘subhanallah’ı,
    Her bir günah için ‘estağfirullah’ı,
    Her darlık için ‘hasbiyallah’ı,
    Her musibet için ‘inna lillahi ve inna ileyhi raciun’u,
    Her bir kaza ve kader için ‘tevekkeltu alellah’ı
    Her bir itaat ve isyan hareketi için ‘la havle vela guvvete illa billahil aliyyul aziim’i, hazırladım.
    Ey Rabbım! Bize arttır da eksiltme, bizi şereflendir de hor ve hakir kılma, bize ver de mahrum bırakma, bizi seç de üzerimize ihtiyar etme.
    Bizden razı oluver bizden kabul eyle. Ey Kerem sahibi! Ey esirgeyenlerin en merhametlisi! Duamı kabul eyle. Hamd alemlerin Rabbın’a mahsustur.

  5. *•.¸♥ ALLAH ♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ ALLAH♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ALLAH♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ALLAH ♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ ALLAH♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ALLAH♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ALLAH ♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ALLAH ♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ALLAH♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ ALLAH♥¸.•*´¯)(¯’*•.¸♥ALLAH ♥¸.•*´¯…)(¯’*•.*•.¸♥ ALLAH ♥¸…

    Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
    Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan gec.
    Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
    İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

    Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımızi ver
    Rabbim , fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim , ahirim , La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
    Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne ALLAH TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN…

  6. Ya RABBİ…!
    Ne olur kabul eyle kulluğuna
    Ne olur boş çevirme bu aciz dillerin dualarını
    Ne olur bizlere rahmetinle, merhametinle, inayetinle, şefkatinle muamele eyle…!

    … AMİN …

  7. Bu salâvât hürmetine günahlarımızı bağışla, gönlümüze ferahlık ver, kalplerimizi temizle, ruhlarımıza rahatlık ver, sırlarımızı temizle, fikir ve düşüncelerimizi arındır, sırlarımızdaki bulanıklığı sâfîleştir, hastalıklarımıza şifâ ver, kalplerimize vurulmuş kilitleri apaçık fethinin nuruyla aç.

    Amin!

  8. Kul Ne zaman açsa elini,
    Melekler gelir Rabbinden sağanak sağanak?
    Her Allaaaah nidası katmerlenmiş gül olur Rabbe
    Ve nur olur, onur olur, rahmet olur,
    Kabul olur, kabul olur, kabul olur Rabbinden, senden içeri,
    Rabbe tutunan hata yapmaz, Rabbe tutunan büsbütün cennet içeri,
    Kitab-ı nurdur onun beşerle konuşması,
    Ve her ayet doğrunun, yanlışın, günahın, cennetin haritası,
    Onu bizlere öğreten Habib ne temiz, ne yüce ahlaklı?.
    O sadece bir beşer değil,
    O ezelden ebede alemlere rahmet pusulası!

    Kul ne zaman açsa elini,
    Güller de açar elinde,
    Çünkü kendini bulur hak peygamberin sünnetinde

  9. fevziye kardeş biraz daha sabret.inan bana Allah çok büyük ve enin de sonunda atanırsın.ben seni çok iyi anluyorum.ben üniversiteden mezun olduktan dört sene sonra memur olarak atandım.dört sene boyunca evde oturdum.bütün arkadaşlarım atandı ama ben atanamadım.çok güzel bir işim var şimdi.Allahıma çok şükrü.İnşallah sana da nasip olur.sen hiç ümidini kesme.duayı bırakma.ben Allahım bana öyle güzel bir ortamda iş nasip et ki her sabah işe koşa koşa gideyim diye dua ettim.ve duam kabul odu.ama dört sene boyunca her an her vakit aklıma geldikçe dua ettim.asla asla ve ümitsizliğe kapılma@fevziye

  10. birgül canım kardeşim desteğin için sağol. ALLAH gönlündeki muratları versin inş.

  11. HACER KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN. KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN. KOCA DENİLEN O ADAM VE SİGARADAN KURTULMAN İÇİN DUA EDİCEM. RABBİM GÖNLÜNDEKİ MURADINI VERSİN İNŞ.

  12. BUSEM CANIM SENDE SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN SENDENDE İNŞAALLAH FİLİZ VE SEN BENDEN ÖNCE MÜJDE VERİRSİNİZ. HAYIRLISI İLE ALLAH A EMANET OL.

  13. s.a dua kardeşlerim bu güzel dualarınıza yürekten AMİN AMİN AMİN İNŞ.DİYORUM CANLARIM

  14. @ERTAN
    allah senden razı olsun ertan kardeş.gece gece bütün duaları, bütün yakarışları içinde barındıran bir dua okudum sayende.allah senden razı olsun tekrar.saglıcakla kal

  15. s.a kardeşlerim.sudenazım bana bi istek gelmedi ulaşmadı yani.hacer kardeşimin isteği geldi ekledim kardeşim.allaha emanet ol.

  16. sevgili dua dostları RABBİMİZ dertlerimize derman olur.Açılan ellerimizi yalvaran,yakaran gönüllerimizi (s.a.v) efendimizin yüzü suyu hürmetine yapılan dualarımızı her ne dileğimiz ve hacetimiz için istiyorsak hayırlısı ile kabul eder inşallah.RABBİM yardımcınız olsun tüm hayırlı dualarınız kabul olur inşallah.AMİN. ALLAHA emanet olun hayırlı geceler.

  17. Yanliz Melek :
    Selam,allah öyle seylerden test ediyor ki ailemi ve beni yine de cok sükür. Yüce mevlan dan asla umut kesmedim,allah`im sen yardim et ne olur bir ümit isigi bir yol göster.insan kiliginda seytanlasmis o kisisin serrinden ailemi koru ve yardim et.Tüm planlarini alt üst et ve kendi kazdigi kuyuya kendi düstün..Büyüdügün kadar kücülsün,yaptiklari yanina asla kar kalmasin.Allah gören ve bilendir.Seni seytana,sevdiklerimi Allah`a emanet ediyorum.Bana vakit ayirip dinlediginiz icin de cok tesekkür ediyorum.Ne olur zor durum da tek baslarina kalanlar icin de DUA`larinizi eksik etmeyin.Allah hepinizden simdi den razi olsun.

  18. s.a dua dostu kardeşlerim inş.hepiniz iyisinizdir hepiniz dualarımdasınız rabbim gönlünüzdeki hayır muradları versin inş.amin.

    arkadaşlar cocuk için 41 fetih yapmak istiyorum aranızdan almak isteyen varmı kişi başı 1 tane mümkünse çok sevinirim allaha emanet olun hepinizi yürekten kucaklıyorum.

  19. a.s yalnız melek rabbim sıkıntılarını feraha ulaştırsın inş.kardeşim dua ile sende allaha emanet ol

  20. @busem
    1 TANE FETİH SURESİ SİZİN İÇİN OKUYACAĞIM BİZİ DE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN…. ALLAH KABUL ETSİN …

  21. @saime

    BUSEM KARDEŞİM 1 TANE FETİH SURESİ OKUDUM ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN CUMA SAATİ İNŞALLAH…. AMİN…
    CUMANIZ MÜBAREK VE TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN AMİİİİİİN………..

  22. S.A Dua doslarım cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inş. Busem kardeşim ben alabilirim sadece 1 tanemi istersen daha da alabilirim bu akşam 1 tane okuyacam rabbim kabul eder inşallah.ALLAH Yar ve yardımcımız olsun dualarda buluşmak dilegiyle Allaha emanet olun.

  23. rabbim hepinizden razı olsun kardeşlerim çok sağolun.amin saime kardeşim diline yüreğine sağlık
    HACER kardeşim okuyabildiğin kadar alabilirsin ben zorluk vermemek için bir tane dedim dualarımdasınız daima mevlam kabul etsin inş.ne kadar okuduğunuzu bana bildirirseniz sevinirim canlarım

  24. çok günahkarım hem de çok o kadar günahkarım ki işlediğim günahları tekrar tekrar utanmadan sıkılmadan yapacak kadar, yüzsüz bir kul olacak kadar günahkarım kapına geldim ALLAHIM sana sığınıyorum ALLAHIM bu aciz kulunu bu günahkar haliyle kabul edermisin, biliyorum sen RAHMANSIN biliyorum sen rahimsin biliyorum sen ĞAFURSUN o yüzden kapına geldim zaten ben biliyorum ki sen senin kapına geleni geri çevirmezsin biliyorum sen merhametlilerin merhametlisisisin beni de affet ALLAHIM beni de seni çok seven ama çok sevdiğine dahi ihanet eden bir acizim acziyetimle sana yalvarıyorum ALLAHIM sen de 99 isminini hatırına beni affet ve aynı şeyleri tekrar yapmama izin verme RABBİM affet ne olur affet(AMİN)

  25. Busem canım ben sadece 1 tane okudum daha çok okumak isterdim ama malum sebepten dolayı fazla okuyamadım,
    ALLAH dualarını kabul etsin.Dualarda unutulmamak dieğiyle ALLHA emenet ol.

  26. allah razı olsun yağmur kardeşim bende aynı sebepten kaldım okuyanlara dağıtıyorum çok teşekkür ederim rabbim seninde dualarını kabul eylesin amin…

  27. saime ve gül arkadaşlarım sizlere ve diğer dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Rabbim hepinizden razı olsun Allaha şükür artık içim biraz daha rahat yeniden bir şeyler için çaba sarfetmeye başladım biliyorum ki bu karanlık günler elbet bir gün aydınlanacak
    Allaha emanet olun

  28. selamün aleyküm dua dostu kardeşlerim.uzun süredir yazamıyodum ama hep gönlümdesiniz.yağmur,filiz,busem,sudenaz,saime kardeşlerim neler yapıyosunuz ?umarım ağzınızın tadı yerindedir Alla a emanet olun arkadaşlar.

  29. a.s birgül kardeşim çok şükür rabbim bu günümüzü aratmasın inş.iyiyiz sen nasılsın görüşemedik özletiyorsun kendini filiz de yok uzun zamandır umarım iyisinizdir canlarım.sende ALLAHA EMANET OL

  30. KARDEŞLERİM HEPİNİZİN CUMASI MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN İNŞ.DUANIZDA UNUTMAYIN BENİDE SEVGİYLE ….

  31. ALLAHIM… Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
    Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar…
    Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
    Hayırlı Cumalar

  32. Yine takvim yaprakları Cuma’yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.AMİİİİİİİİNNNNNN.

  33. üzülüyorum hemde çok üzülüyorum çaresizim o kadar çok çaresizimki Rabbim neden cevap vermiyor bana lütfen benim için dua edin yalvarıyorum size çok çaresizim düştüğüm yerden bir türlü kalkamıyorum doğrulamıyorum bile yalvarıyorum size benim için dua edin yalvarıyorum gücüm kalmadı dermanım kalmadı lüütfen Allah aşkına Allah rızası için benim için dua edin ben çoook dua ediyorum çoooook çoook hemde o kadar çok ki rabbim bu sıkıntımı neden almıyor ben ne yaptım bu kadar lütfen yalvarıyorum size yalvarıyorum peygamber aşkına allah aşkına bana dua edin dua edin bana dua dua lütfennn………..

  34. CANIM KARDEŞİM BİRGÜL ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK ŞÜKÜR İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ RABBİM SIKINTILARIMIZDAN KURTARSIN. SİZLERLE PAYLAŞMIŞTIM BABAM A KESİN TEŞHİS KONULDU KANSERMİŞ İLİK KANSERİ ÜZÜLÜYORUM HEMDE ÇOK RABBİM HAYIRLI ŞİFA VERSİN DİYE DUA EDİYORUM. AMA BU HALDE BİLE YİNE ANNEM E KÖTÜ DAVRANIYOR. ALLAH ISLAH ETSİN İNŞ. RABBİMDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEM YOK NE OLURDU BABAM İYİ BİR İNSAN OLSAYDI. GEÇEN BİR HOCAYA SÖYLEDİM. ANNENİN BU DÜNYADAKİ İMTİHANI DEDİ SABRETSİN İNŞ MÜKAFATINI GÖRÜR DEDİ. İŞTE ÖYLE DOSTLARIM BU GÜN BÜYÜK KIZIM IN DOĞUM GÜNÜ ALLAH NİCE GÜZEL SAĞLIKLI SENELER GEÇİRMESİNİ NASİP ETSİN İNŞ. DUALARIM SİZİNLE BENDE SİZLERDEN DUA BEKLİYORUM KARDEŞLERİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.

  35. SELAMÜN ALEYKÜM DUA DOSTU KARDEŞLERİM;SUDENAZCIM SEVGİLİ KARDEŞİM İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM AMA İTİRAF EDEYİM BABANDAN ÇOK ANNEN İÇİN ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLERİ YAŞADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM..AMA NE DİYİM ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN YİNEDE..AMA ANLAYAMIYORUM BU DENLİ HASTA OLAN VE CİDDİ RAHATSIZLIĞI OLAN BİRİ ŞÖYLE DURUP Bİ DÜŞÜNMELİ BENCE HANİ BUGÜN VARIM YARIN YOKUM BU ZAMANNA KADAR KALPLERİNİ KIRDIM,GÖNÜLLERİNİ KIRDIM HATAMI DÜZELTEYİM DER İNSAN.BİZİMKİLER DE SÜREKLİ BİRBİRLERİNİ İNCİTİP DURUYOLAR ALLAHIM ANNENİN YARDIMCISI OLSUN,İKİ CİHANDA DA GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.PERŞEMBE GECESİ EL AÇIP SENİN İÇİN,FİLİZİM SAİMEM,BUSEM İM,HACERİM İÇİN DUA ETTİM İNŞALLAH ALLAHIM DUALRIMI KABUL EDER ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM

  36. BUSEM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN DUALARIN İÇİN,BEN İŞ BULDUM 1,5 YAŞINDAKİ Bİ KIZ ÇOCUĞUNA BAKIYORUM.O YÜZDEN GÜN İÇİNDE GİREMİYORUM BAZEN DE HALİM OLMUYO NETİN BAŞINA GEÇMEYE.SEN NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ?YAŞAM NASIL GİDİYO ..ALLAH AĞZININ TADINI BOZMASIN İNŞ KARDEŞİM BU ARA DA HACER KARDEŞİMİ DE GÖREMİYORUM İNŞ İYİDİR.ALLAH A EMANET OLUN NE OLUR DUALARINIZDA BENİ DE ANIN.

  37. ESRARENGİZ KARDEŞİM SIKINTINI TAM OLARAK ANLAYAMADIM AMA ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN,ŞÖYLE Bİ SİLKELEN KENDİNE GELMEYE ÇALIŞ KARDEŞİM,RABBİNE SIĞIN SENİN İÇİN BİLDİĞİM DUALARDAN OKUYUP DUA EDECEĞİM KARDEŞİM İNŞ RABBİM KABUL EDERSE.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

  38. Esrarengiz kardesim RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH..
    hepimimizin insh.

  39. sudenazcım kızının yeni yaşı hayırlı olsun,yüzü hep gülsün,yaşamın hep gülen yüzüyle karşılaştırsın inş.Allah zor şeylerle imtihanda bırakmasın onu..

  40. “Allahım! Sen benim rabbimsin. Senden başka ilah yoktur. Sana dayandım. Sen yüce Arşın rabbisin. Allahın dilediği olur. Dilemediği olmaz. Güç ve kuvvet ancak yüce olan Allah sayesindedir.”

    Rabbim sen bu kullarının dualarini kabul eyle. sen bize merhamet et. senden baska gidecek kimimiz var Rabbim. skintilarimizda sabir ver. sen dualarimizi kabul olan dualardan eyle. sen gönlümüzden gecenleri hayirlara cevirip nasip et. darda olanlara yardim et Allahim. amin.

  41. canım birgülüm ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM DUALARIN İÇİNDE RABBİM KAT KAT RAZI OLSUN BENDE SİZLERE EDİYORUM DAİMA ÇOK ÖPÜYORUM CANIM ALLAHA EMANET OL.

  42. SUDENAZIM RABBİM ŞİFASINI VERSİN NE KADAR KÖTÜ OLSADA BABADIR CANIM ANNENEDE BOL SABIR VERSİN İNŞ.KIZNIN DOĞUM GÜNÜNÜ BENDE KUTLARIM RABBİM HAYIRLI HUZURLU ÖMÜR VERSİN BENİM İÇİNDE ÖPERSEN SEVİNİRİM:) DUAMDASIN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL SEVGİLER….dua ile inş.

  43. AMİN AYÇA KARDEŞİM AMİİİN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIN KABUL OLSUN İNŞ.

  44. Sahih bir hadiste Allah’ın Rasûlü (s.a.v) şöyle buyurmaktadır:
    “Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse, Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki, her dua edişte o görevli melek “Amin, bir o kadar da senin için” der” (Müslim, Zikr: 87)
    Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:
    “En çok kabul edilen dua, birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır” (Buhari, Mezalim: 9; Müslim, Zikr: 88 Ebu Davud, Salat: 364; Tirmizi, Birr: 88)
    öncelikle Rabbim burda dua isteyen ve istemeyen tüm müslümanların hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
    Arkadaşlar bende sizden dua isteyecem ben turizimde çalışıyordum ama artık orda çalışmak istemiyorum çünkü sizde biliyorsunuz turizmin durumunu, başka iş arıyorum ama uzun zaman oldu(9 ay) bi iş bulamadım ve şu anda sözlüyüm ama işim olmadığı için nişan yapmaya dahi korkuyorum tabi neyin benim için hayırlı olacağını bilmiyorum belki böyle daha hayırlıdır ama onu Rabbim en iyi bilir ben sizlerden dua istiyorum inşallah kısa zamanda benim ve benim gibi işsiz arkadaşların hayırlı bir işi olur dualarınızı bekliyorum Rabbim hepinizden razı olsun yar ve yardımcımız olsun.

  45. s.a dua dostlarım öncelikkle herkezin duasına canı gönülden amin diyorum.Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.SUDENAZCIM babana geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Allah ıslah etsin.Annenede bol sabır versin rabbim.canım 9 nisan benim kızımında doğum günüydü yağmurum 3 yaşını bitiriyor.ALLAH Yavrularııza hayırlı uzun ömürler nasip etsin.BİRGÜL canım iş bulmana çok sevindim hayırlı olsun ilerde inş. daha güzel günlerin olsunben sana demiştim önce iş sonra eş diye şimdide hayırlı bir eş çıkarsın karşına rabbim inş.SAİME kardeşim sendende ALLAH razı olsun bu güzel duaları bizimle paylaştığın için, Rabbbim gönlündeki muradını tez elden nasip etsin inş. BUSEM canım sen nasılssın fetih leri bitirebildinmi ? ALLAH yar ve yardımcın olsun tez vakitte ana olasın inş.
    ve diğer dua doslarım Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin sıkıntılarınızı feraha kavuştursun dualarda buluşmak dileğiyle ALLAHA EMENET OLUN( benide unutmayın dualarınızda siz benim herzaman dularımdasınız)

  46. dua ediyorum ama artık yorulmuş gibi hissediyorum kendimi yönümü kaybetmiş gibi bi dal istiyorum uzanıp beni bogulduğum sıkıntıdan kurtarsın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir