Mucize.net e yollanan bazı dualar

berke 21 Ağustos 2006 00:07
ARKADAŞLARIM KURANDAKİ AYETİ UNUTMAYIN.ALLAH DİLEMEDİKÇE SİZ DİLEYEMEZSİNİZ.SİZİN BU DUALARI ETMENİZ DUALARINIZIN KABUL OLACAĞININ BÜYÜK BİR GÖSTERGESİDİR.SIKILMADAN YORULMADAN DUALARA DEVAM.SAKIN ALLAHIM NEDEN BU DUAM KABUL OLMUYOR DİYE SIKINTIYA DÜŞMEYİN.İLACI BİRKERE ALMAKLA KİM TEDAVİ OLMUŞKİ SİZ BİR KERE DUA ETMEKLE HER İSTEDİĞİNİZE KAVUŞASINIZ.O ZAMAN BİR KERE DUA ETMEKLE İŞ BİTSEYDİ NEDEN ALLAH SİZE BU SIKINTI YI VERDİKİ O ZAMAN.İŞİN ESPRİSİ ŞU.DUAYA MUHTAÇ OLAN KİŞİ ALLAHIN KENDİNE SEÇTİĞİ KİŞİLERDİR.NE MUTLU O KİŞİKİ SON ÇARESİ DUA KALMIŞ VE BÜTÜN ENERJİSİYLE RABBİNE YÖNELMİŞ.KUTLU OLSUN O KİŞİNİN DÜNYASI.KUTLU OLSUN O KİŞİNİN AHİRETİ..SİZİN DUA İLE GÖNDERDİĞİNİZ ENERJİYİ BİR GÖRSENİZ GÖKLERDE NASIL BİR RENK UYUMU İÇİNDE OLDUĞUNU VE NASIL GÜÇLÜ BİR DALGA YAYDIĞINIZI.

ARKADAŞLAR ALLAH HEPİMİZİN SIKINTILARINI GİDERSİN VE BİZE ÜSTÜNDEN KALKAMAYACAĞIMIZ SIKINTILAR VERMESİN.

======================================

YASEMİN 7 Eylül 2006 16:39
ALLAH’ım senin azabından korkarım ve bundan affına sığınırım gazabından rızana sığınırım.ALLAH’ım sana gereği gibi dua ve hamd edemem.ALLAH’ım sen eksiklerimizi gider.bizlere sevdiğin kullarından olmayı nasib et.günahlarımzı affet.senden ümidimi hiç kesmedim kesmemde çünkü sen herşeyin hayırısını bilirsin.ALLAH’ım sen buradaki abi ,abla ve yaşıtlarımın da gönlüne göre ver.bana da okulumda başarı,hayatımda sağlık,huzur ve iyi bir iş ver. ama şu anda en önemlisi aileme sağlık,huzur ve iyi bir yaşam ver………………..

BU 14 YAŞINDAKİ KULUNUN SENİN İÇİN KÜÇÜCÜK OLAN DUASINI KABUL ET!!!

*******************AMİN*******************

======================================

can 8 Eylül 2006 18:22
allahım sen babama yardım et borçlarını kapat sana yalvarırım amin

======================================

YEŞİM 13 Eylül 2006 12:42
ALLAHIM SEN BİZE DE BÜTÜN İNANAN KARDEŞLERİMEDE HER KONUDA YARDIMCI OL . YA RABBİM SENİN KAPINDAN BAŞKA SIGINACAK KAPI ARATMA,SENİN SEVGİNDEN BAŞKA SEVGİ ARATMA.SEN HAKKIMIZDA HERŞEYİN AMA HERŞEYİN HAYIRLISINI VER. ALLAHIM BENİM HASTALIĞIMADA ŞİFA VER ..AMİN

======================================

mutlu 14 Eylül 2006 19:25
canım allahım seni çok ama çok seviyorum yarattığın çiçeğide arıyıda insanıda sen mükemmel yaratırsın yaratmak sana mahsusdur senin ilmin sonsuzdur senin gibi rabbim olduğu için sana hamd olsun hamd olsun alemlerin rabbine hamd olsun alemlerin sahibine

======================================

ayşe 15 Eylül 2006 17:56
Ey yerlerin ve göklerin hakimi yüce Allah’ım sen herşeyin en iyisini bilirsin.Bu aciz kullarınada biraz iman gücü ver yoksa dünya dünya olmaktan çıkıyor.Bu çağdaki insanlar para hırsına kapanmış gidiyorlar.Öteki dünyayı hiç düşünmüyorlar.Yalnız bu dünya için çalışıyorlar.Başkalarınada kötü örnek oluyorlar.Sana şükürler olsun ki ben o insanlardan olmadım.Namazımı yeterince idrak ediyorum kusurlarım olduysada senden af diliyorum.Bu dünyada senden tek bir şey diliyorum sağlık,mutluluk,huzur ve helal kendimizi bakabilecek kadar para.Yarabbim sakın az verip azan çok verip şaşanlardan eyleme.Ben henüz 14 yaşındayım önümde oks sınavım var bana hayırlı bir lise ver.BENİM VE TÜM MÜSLÜMANLAR İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.BU MESAJI OKUYUP AMİN DİYENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN DEMİYENLERİNDE CANI SAĞOLSUN.

607 Replies to “Mucize.net e yollanan bazı dualar

  1. Allahım lütfen bana yardım et günlerim çok sıkıntılı geçiyor okulum alışamadım ders çalışmak istemiyorum okula gitmek istemiyorum ama ailem bana güveniyor iyi bir üniversite istiyor ben ise çalışmıyorum lütfen Allahım okulumu sevmeme yardım et En büyük dileğim olan bir dilek vardı onun kabul et yarabbim inşallah herkesin duası kabul olur AMİN!

  2. basak canim allah yardimcin olsun dilerim okulu cok seversin benim oglumda okulu alisamamisti bilirim bu sikintiyi istesende yapamiyorsun hic birsey allahim sen okulunda sikintisi olan her kezin yardimcisi ol yarabbim

  3. Allahım yardım et
    Allahım herşeyi bilen sensin
    Allahım herşeyin hayırlısını verebilen de sensin
    Allahım bize hayrlar vererek yardım et
    Allahım senin hayrına muhtacız
    Allahım muhtaçlığımıza icabet et
    Allahım zorluklardan kurtaran Allahım
    Allahım selamete çıkaran Allahım
    Allahım senin için sıkıntı diye birşey olamaz, lakin biz kulların için var
    Ya Rabbi
    Öyle bir sıkıntı sarmış ki bizleri; kurtar neolursun
    Kurtar neolursun
    Ya Rabbi
    Ferah kapılarını aç
    Çıkış kapılarını aç
    Selamet kapılarını aç
    Zorladığım kapıları iyiliğe çevir ve aç Ya Rabbi

    Nurun gücüyle aç Allahım

  4. yüce allahım senden şu anda istekde bulunan mümin kularının duasını kabul et ve biz müslümanları cehenem ateşinden koru yarabbi bizleri senden başka kimseye muhtac eyleme şüphesiz senin herşeye gücün yeter amin

  5. Rabbimmm canım Allahım seni çok seviyorum. Ne olursun affet beni nefsime uydurma Yarabbim, ne olursun senin istediğin gibi olsun herşey ben sadece seni istiyorum, seni çok özlüyorum, yalvarıyarom rabbim Senin için yaşayayım (herşeyi sildim) ve Senin için öleyim. Senden tek dileğim sadece Sensin, Senin istediğin gibi bir kul olayım ne olur kabul et Rabbimm, beni senin dostlarından eyle seni cooooooooooo..kk seveyim sadeceSen ol gönlümde Aşkım ol Rabbim, Sana aşık eyle, içime aşkını koy Yarabbim, bu canım Sana feda olsunn. bANA SEN lazımsınn… Amiiinnn.

    Cennet cennet dedikleri
    Birkaç köşkle birkaç huri
    İsteyene ver onları
    Bana Seni gerek Seniii

    Yunus Emre Hz.

  6. _Aşkım Sen Ol Allah’ım_

    Sensin her zaman yanımda olan,dar zamanlarımda yüreğimin yankılarini duyan…
    Sensin karanlıklar ortasında dolunaylar gibi kalbime doğan..
    Sen benden cansın,SEN hayatıma anlamsın..
    geceleri buram -buram tüten hıçkırıklarımdan,bütün arayışlarımda,dalgalı bir
    denizin ortasında çırpınan ruhumda ,Sensin gökkubbemin rengarenk gökkuşağı…
    özüm Sensin,Tebessum ettiğimde Sen benim gülümsememsin..
    Sen benim yüreğimsin,beni hakiki seven Sensin..
    ellerimin,gözlerimin,yüreğimin mimarı!
    her bir zerrenmin nakışlarında,sanatından bir emareyim..
    gözlerime Nurundan ışıklar vermeseydin,şu kainat tablosunu göremeyecekti
    gözlerim.
    sevgiyi kalbime ilham etmeseydin,Seni sevmenin güzelliğini,sonsuz acizliğimle
    bilemeyecekti yüreğim..
    gözlerime ağlamak nimetini vermeseydin,gözyaşının kalbimle olan dostluğundan
    bi-haber kalacaktı gözlerim..
    her gün güneş olup aydınlattın semaları,karanlıkta bırakmadın umutlarımı..
    Ey cömertlerin En cömerti!
    Rezzak isminle donattın afakımı,Settar isminle örttün ayıplarımı,
    Tevvab isminle her defasında kabul ettin tevbelerimi…
    “Yine Gel”!dedin..tekrar geldim ,sana geldim Allah’ım!
    Vedud olan Sensin seven sensin,senden başka kimim var ki,kapısına gideyim?
    aşkınla kuşat,aşkından mahrum kalmış naçar yüreğimi..
    baharım Sen ol sevgili.!Hazanda bırakma,yapraklarım dökülüyor..
    Gülüstanım sen ol Ey Sevgili!
    Ey ellerimden tutanım.!Sana kavuşmak çıktığım bu sevdalı yolculukta sarp
    yokuşları çıkarma karşıma..
    ey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!beni sana sürünerek değil,koşarak
    getir..
    uzattım ellerimi,bırakma beni.toprağımda Nurun ol,cennetimde gülüm ol!
    Elim sen ol Allah’ım!Kolum kanadım,dilim damağım,tek güvenim dayanağım,sahibim Sen ol…
    Ayım güneşim,Gözyaşım tebessümüm,Sen ol..
    Geldim işte kapına,Aşkının fukarasıyım. Aşkım sen Ol Allah’ım,Aşkım Sen ol!

    alıntı…

  7. Rabbil alemin tüm din kardeslerimin ve benim dualarimi yalvaririm kabul eyle.Amin

  8. ALLAH ım ne olur dualarımı kabul et giden bu insanı hayırlı bi şekilde geri dönmesini nasip eyle sen herşaye kadirsin ol dediğin zaman olmayacak nedir acaba? ne olur darda olan yüreği yanan kullarının dualarını tez zamanda kabul et AMİN.

  9. allah!ım salı çarşamba ve perşembe günleri yada yazılı olduğumgünler bana ziğin açıklığı ver. AMİN.

  10. Allahim bana sevdigim kisi bagisla onu cok seviyorum Allahim ben onun icin herseyi göze alirim kendiside biliyor allahim onun icin canima kiymayi bile düsündüm. Allahim ne olursun askima karsilik versin ya rabbim ne olursun onu bana bagisla yalvariyorum sana senden baska kimsem yok siginicak nolursun allahim ne olursun allahim onu bana bagisla. Amin.

    Allahim ayin 20 sinde en son sinavim var ne olursun allahim imtanimi kazanayim ve ne olursun is yerimde basarili olayim. Amin.

    Burada olan herkezin dualarini insallah allahim en kisa zamanda kabul eyler. Amin.

  11. ALLAHIM SEN BENİ DERSLERİMDE BAŞARILI OLMAMI SAĞLA
    AMİN

  12. ALLAH’IM SEN BENİ, AİLEMİ, SEVDİKLERİMİ, VATANIMIZI, MİLLETİMİZİ KORU BİZLERE YAŞAMA SEVİNCİ VER, ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ YÜK VERME YARABBİM, BİZLERİ HASTALIKLA,AÇLIKLA,ÇARESİZLİKLE,FAKİRLİKLE SINAMA YARABBİM. BİZLERİ KÖTÜ DÜŞÜNCELERDEN, KÖTÜ DÜŞÜNENLERDEN KORU YA RABBİM. HAYIRLI İŞ, HAYIRLI EŞ, BOL VE HELAL KAZANÇ NASİP EYLE KURSAĞIMIZDAN HARAM LOKMA GEÇİRME ALLAH’ IM.. HAYIRLISI İSE SEVDİĞİM KIZI BANA EŞ NASİP EYLE, ONA BOL KUDRET SONSUZ İMAN NASİP EYLE.. ŞÜPHESİZ AFFEDİP BAĞIŞLAYANSIN BİZLERİN GÜNAHLARINI AFFEYLE GEÇMİŞLERİMİZE ŞEFAAT, BİZLEREDE AHİR ZAMANDA KUDRET-İ İMAN NASİP EYLE. ŞÜPHESİZ SENDEN GELDİK, ŞÜPHESİZ TEKRAR SANA DÖNECEZ, EL AÇIP DUA EDENLERİ GERİ ÇEVİRMEZSİN DUALARIMIZI KABUL EYLE YA RABBİM.. EL FATİHA.

  13. allahım ne olur maddi açıdan sıkıntı çekmeyelim.en kısa zamanda işim olsun yarabbim.senden baska kimse halimizi bilmiyor… babamın mekanı cennet olsun!babacım seni çok seviyoruz. evde olan boşlugun her saniye belli:(

  14. allahım beni ayrıldığım nişanlımla tekrar barıştır sana yalvarıyorum sen istersen olur senin gücün herşeye yeter benim ise yetmez ben aciz bir kullunum ne olur dularımı kabul et sen istedğinde hiçbir güç engel olamaz ihşallah dualrım kabul olur….AMİN..
    OKUYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN AMİN DEYİNN LÜTFEENNN..

  15. yarabbım eyy büyük ALLAHIM SANA İHİTİYACIM VAR NOLUR YAPAMADIKLARIM İÇİN BANA KIZMA YARABBIM YALANCI DUNYANIN YALAN İŞLERİNDEN BIKTIM YARABBIM BEN İSİTİYORUMKI HAYATIM DA İYİ GÜNLERİM OLSUN VE YATIP KALKKIP ŞÜKREDİYİM YINE BINLERCE ŞÜKÜR .. AMA GENELDE BASIMIZ SIKISINCA DAHA ÇOK DUA EDIYORUZ BUNDAN UTANÇ DUYUYRUM . HER DAK KALBIMDESIN BEYNIMDESIN SENI DÜŞÜNMEK DÜNYADA HERŞEYE YETIYOR. NOLUR BİZİ BU DUNYADA ÖBÜR DÜNYADADA BELALARDAN UZAK TUT. YARABBIM PARA İÇİN KİMSEYİ KİMSEYE EZDIRME KULUNU KULUNA EZDIRME .. BABAMIN BORÇLARI NOLUR HAYIRLISIYLA BİTSİN BABAMIN BEYNI SADECE SENLE MEŞGUL İBADETLERIYLE MESGUL OLSUN… SEN ONA VE BIZE ACI YARABBIM TEFECI BORÇLARINDAN HAYRLISIYLA SIĞRILALIM ..HELAL KAZANÇ NASİP EYLEE BİZE YARABBIM …YARABBIM PEYGAMBER EFENDIMIZIN YANINDA OLANLARDAN NASİP EYLE.. SENIN ÖNÜNDE AĞZINDAN SAHADETI DÜŞÜRMEYENLERDEN NASİP EYLE .. AMINNNN

  16. Arkadaşlar uzunca bir süre ayrı kaldık sizlerden. Kendime göre gerekçelerim vardı belki ama şu an daha iyi anlıyorum. Bundan yaklaşık 4 ay önce umutsuzluk içinde idim ama yüce rabbime sonsuz şükür olsun ki artık rahatım ve huzurluyum. Şimdi yapacağım şeyler arasında en önemlisi amaca yönelik Allahın rızasınınkazanmak olacaktır. Artık sevgiyle umutla bakıyorum.

  17. Allahım benden ve benim gibi darda olan tüm kullarından merhametini esirgeme, yüzümüzü yolundan ayırma. Kalbimizden imanını eksik etme. Beni, ailemi, yakınlarımı ve tüm inananları kötülüklere karşı koru, Biz kullarını sabredemeyeceğimiz hiç bir şeyle sınama Allahım. Allahım sen herşeyi en iyi ve en doğru bilensin. Allahım benim bilemediğim senin bildiğin maddi manevi ihtiyaçlarımı gider. Allahım beni gördüklerimden geri bırakma, merde de namerde de muhtaç etme. Kendi işimi kurup bolca kazanmayı, kazandığım her kuruşu uğruna harcayabilmeyi nasip eyle. Hiç bir kuluna borcumu ödemeden canımı alma, tüm borçlarımı bir an evel ödemeyi nasip et Allahım. Bana yeni baştan mutlu bir hayat kurabilmemi nasip et. Babama kabir azabı verme, onu cennetine koy, peygamberimize ve peygamberimizin arkadaşlarına arkadaş eyle Allahım. Anneme farz olan haç ibadetini yerine getirmesini nasip et Allahım. Bize iyilikler ver Allahım, kötü insanlarla karşılaştırma Allahım. Dünyayı zalimlerin oyuncağı olmaktan kurtar, tüm müslümanların birlik beraberlik kurmalarını güçlü olmalarını sağla, mazlumlara yardım et, durmadan kan akıtan emperyalist zalimleri kahret Allahım. inananlara sabır ver Allahım. Seni ve resulunu her geçen an daha çok sevebilmeyi nasip et Allahım. Kötü olup değiştirebileceğimiz şeyler için cesaret ver, değiştiremeyeceklerimiz için katlanabileceğimiz kadar sabır ver Allahım. Müslümanlara güç ver Allahım.Müslümanlara sonsuz bir birlik ve beraberlik duygusu ver Allahım. Müslümanları her türlü faydalı ilimde ileri derecelere ulaştır, başarılı olmalarını sağla Allahım. müslümanlığı ve müslümanları lekelemek isteyen insanlara ve topluluklara fırsat verme, hain planlar yapanlara planlarını ters teptir Allahım. Yer yüzünde yaşayan tüm müslümanların ve tüm müslüman ülkelerin ticari ekonomik ve manevi olarak birlik kurmasını nasip et.Bize güç ver, kötü emelleri olan emperyalist ülkelerin emellrinin gerçekleşmesine fırsat verme, onları kendileriyle uğraşmaktan başkalarıyla uğraşacak vakit bulamaz hale düşür Allahım. Vatanımınızı birlik ve beraberliğimizi koru, ülkemiz, vatanımız, milletimiz üzerinde kirli emelleri olan her kim varsa, hangi devlet ve millet varsa, onlara fırsat verme, onlara bir daha kötülük yapmaya cesaret edemeyecekleri dersler ver Allahım. Dünya üzerinde yaşayan kimseyi açlıkla terbiye etme Allahım. Kalbinde kötülük olmadığı halde zor durumda olan tüm insanlara maddi manevi yardım elini uzat Allahım. Tüm kullarının senin arzu ettiğin gibi iyi insanlar olmasını, yaşadığımız şu küçücük dünyada savaş çıkması bir yana kimsenin burnunun bile kanamadığı bir dünya nasip et Allahım. Allahım sen herşeye Kadirsin. Sen istersen herşey olur. Devlet olarak dış borçlarımızı bir an evel ödeyip, doğru politikalar izleyen çok daha güçlü bağımsız, zengin bir ülke olmamızı nasip et. Aç olanların açlıklarını gider, yoksul olanların yoksulluklarını gider, geçim sıkıntısı olanların geçim sıkıntısını gider, evi barkı olmayanlara ev bark ver, soğukta kalıp yakacağı olmayana yakacak ver, işi gücü olmayanlara iş güç ver, evinde huzur olamayanlara huzur ver, zorda darda kalan yardıma ihtiyacı olan kim varsa yardım elini uzat.Sen büyüklerin en büyüğü yücelerin en yücesisin allahım.Senin bilmediğin hiç bir şey yoktur, senin gücünün yetmeyeceği hiç bir şey yoktur.Sen affedenlerin en büyüğüsün Allahım, Sen dualarımızı kabul et Allahım. Bizleri işlediğimiz günahlarımızdan dolayı cezalandırma, merhamet et bizleri affet Allahım.Bizleri verdiğin sonsuz niğmetlerine şükreden kullarından eyle Allahım. Bizleri iyiliklerinle mükafatlandır Allahım.Her zaman daha çok dua etmeyi nasip et Allahım.Bizleri sevdiğin kullarının arasına al Allahım. Senin yolunda yaşamayı, senin yolunda ölmeyi nasip et Allahım. Bizleri cennetine koy Allahım. Bizleri hesap günü karşına çıktığımızda kul hakkı ile karşına gelmeyen kullarının arasına dahil et Allahım.bu duama Amin diyenlerin dualarını da kabul et Allahım.Amin.Amin.Amin.

  18. Vermek istemeseydin, istemek vermezdin Allahım.Dualarımızı kabul et Allahım. dedi ki:

    Allahım dizimdeki problemimi gider, ameliyat gerekliyse en kısa sürede dizimi ameliyat ettirmemi nasip et.Allahım sigarayı en kısa sürede bırakabilmeyi ve tekrar başlamamayı nasip et bana. Sabah uyandığımda içimde hiç bir sıkıntı olmasın, önceki sıkıntılarımın hiç birini bile hatırlamayayım. Yatağımdan bambaşka mutlu bir insan olarak kalkayım ve bundan sonra da öyle yaşayayım. En kısa sürede namaza başlamamı nasip et Allahım. Bundan sonra kılacağım tüm namazlarımı sonsuz bir zevk,şevk ve haz ile kılmayı nasip et. Allahım benim kendi istediğim gibi değil senin kendi istediğin gibi bir kul olmamı nasip et bana. Başarılı ve mutlu kullarından olmamı nasip et. Beni doğru yola kavuştur ve bir daha ayırma Allahım. Amin.

  19. Yarabilalemin tüm müslüman dinkardeslerimin duvalarini yalvaririm kabul eyle.Rahmansin ya ahad ya samed (lahvle vela kuvvete illa billahil aliyil azim ).Tüm SIKINTIYA;DARA;CIK MAZLARA düsen kullarini sen o dertlerden cikar hayirlisiyla Mevlam yalvariyorum allahim yilmadan usanmadan.Senki biz aciz kullarina yardim et Rabbim.Allahin selami üzerinize olsun kardeslerim duvalariniz kabul olsun .AMIN

  20. eyy kurban olduğum Allah’ım sen azimsin sen kerimsin sen herşeye kadirsin yarabbim.bizleri tüm müslüman alemini koru kimin ne muradı varsa ver inşallah rabbim.bizlere ahirettede iyilik bu dünyadada iyilik ver sıkıntılarımızın üstünden sabırla geçmeyi nasip eyle.iman ve kur-an ver.şu anda bile kim sana muhtaçsa yardım et inşallah rabbim.herkesin duaları ve dilekleri kabul olsun arkadaşlar.AMİNNNNN

  21. ALEMLERİN RABBİ ALLAHA HAMDOLSUN.Bana ve eşime verdiğin tüm nimetler ve de tüm musibetler için Allaha hamdolsun. Başıma gelen her bela için Allaha hamdolsun. Çünki ben Ona güvenirim ve bilirim. Herzaman Onun tastamam kelimelerine sığınırım. Allah daima benim şahdamarımdan da yakınsa bana bu dünyadaki hangi düşman hangi fesat insan beni korkutabilir? Kim endişelerle oraya buraya saldırmama vesile olabilir? Ben zayıfım, muhtacım ama Allahım güçlü. Gücüm ve kuvvetim ancak Onun güç ve kuvvetindendir.

  22. arkadaslar ben aılesının mutlulugu için kendı mutluluguna tercıh eden bırısıym o kadar zor kı kendı mutlulugma kavusmak cunku aılem sevmedıgım ıstemedıgım bırısne yanı amcamın ogluna nısanladılar o kadar bunaluyorumkı allahtan tek dılegım ınsallah benı bu huzursuzluktan kuratarır rabbıme sıgınıyorum dayanılır gıbı degıl cunku alah rızası ıcın dualrınızda olayım allahım herkesın kalbıne gore versın amın

  23. hayırlı akşamlar allah herkezin dualarını hayırlı bir şekilde nasip etsin .benimde hallolmasını istedim dileğim var.inanıyorum ki 2008 de inşallah olucak hersaat her zaman onun için dua ediyorum gerçektende benim bu istedimğim çok önemli bu dileğim için ne kadar duaettiğimi bir allah bilir birde ben buişimin en kısa zamanda olucağına inanıyorum çünkü çok ağladım inan artık ağlamak istemiyorum kendi başıma dörtbin dört yüz kırkdörtü salat tefriciyeyi bile kendim okudum sadece odeğil kırk bir yasinler vesaire daha saymak istemiyorum sanki kimsebenim kadar kimse duaedemez geliyor.alahım artık dualarımı kabul et artık kalbimdekini bana nasip et. allahım artık hayatımda zor diye bir şey olmasın sen bizi zorluklardan sen bizi darlıklardan ve şuan bulunduğum darevden hayırlısıylan kurtar yarabbi senin her şeye gücün yrter amin cümlemizin duasını kabul eyle yarabbi amin

  24. s.a arkadaşlar Allahın rahmeti berketi üzerinize olsun evet herkesin bir derdi bir murad ve isteği var ama salih bir kalple rabbimize yönelsek inanıyorumki esirgemez duada sabırlı aceleci olmamak gerek inş rabbim tüm ümmeti muhammedin duasın kabul eder ama lütfensizde benim dualarımın kabulu için amin diyin sizin de ne murad ve dileğiniz varsa onu versin inş allahın rahmeti muhammed mustafanın selamı üzerinize olsun s.a aminnnnnnnnnnnn

  25. s.a ihvan kardeşlerim cümleten iyisiniz inş ama görüyorumki dünyda dertsiz insan yok ve unutmayalımki imtihan dünyası ama inş bu dünyada istek ve dilekerinizi rabbul alemin görür ve verir ama bakın şunuda unutmayın mümin dua ettiği zaman allahu cc cebrail as buyurur bu kulumun isteğini hemen verme ben bu kulumun sesini seviyorum facir dua ettiği zaman allahu cc cebrail as buyurur bu kulumun duasını hemen ver çünkü ben onun sesini sevmiyorum buyurur unutmayın belki rabbim bizleri seviyor ve dualarımızı kabul etmede geç davranıyo inş ben iannıyorum allahu cc o kadar merhametliki inanın bu dünyada verir bu dünyada olmasa ahirette verir yada onun yerine günahlarımızı affeder inş yani boşa gitmiyor hiçbir duamız allahu cc buyurmus kullarımın duaları olmasa ben onlara neden değer vereyim kabul olmuyo diye duayı dilden düşürmeyelim inş allahın selamı muhammed muastafanın şefaati tüm ümmeti muhammedin üzerine olsun selametle inş dua ilee s.a aminnnn

  26. Ya Rabbim senden gelen herseye sükürler olsun.Ne verirsen en iyisini verirsin.Bizlerki hakkimizda felaket sandigimiz olaylar belkide bizler icin Hayirli olan odur.Sükürler olsun sana Ya Ahad Ya Samed.Allahin selami üzerinize olsun sevgili din kardeslerim Rabbim Duvalarimizi kabul etsin.

  27. Ey büyük Allahım sana sığındım sne yardım et dualaımı kabul eyle.Benim derslerime yarıdm et:( lütfen çalışıyorum a ama olmuyor. AMİN

  28. Rabbim sesimi duy,yoruldum allahım çok yoruldum.Sana açılan bu elleri geri çevirme,göz yaşlarımı dindir.Senden başka kimsem yok.Günler geçmiyor,sıkıntımı bitir tez zamanda.Amin.

  29. Allahım yardım et bana çok kötü bi durumdayım artık son raddesie geldim borçlardan artık dayanamıyorum çocuklarım öksüz kalmasın yardım et yarabbim.AMİN

  30. Allahım bizlere dünyadada ahirettede iyilik ver.Cehennem azabından bizleri koru.Sana karşı kulluk görevimizi en güzel şekilde yerine getirmemizi sağla.Tüm nimetlere hamdolsun.Tüm günahlarımı bağışla Allahım.Tüm müminleri bağışla Allahım.Peygamberimizi iyilikler güzellikler ihsan eyle Allahım.Hamd alemlerin Rabbi olan Allahındır.

  31. Allah`im neolur yardim et beni sevdigime kavustur ve hayirli kapilarini ac bize bizi mutlu eyle Allah im,
    bizi sorluklardan cikart Allah im uyuyamiyorum hep onu dusunuyorum allah im ne olur yardim et sevindir bizi allah im.
    ALLAH HERKEZE HAYIRLISINI VERSİN HERKEZİN HAYIRLI DUALARINI KABUL ETSİN AMİN AMIN AMIN

  32. slm bence dua Allah ile kul arasinda olmali en iyi gizli olan duadir müslümanin müslüman kardesine yaptigi duadir

  33. Ey yücelerin yücesi Rabbim müslümanlara calisma azmi ver.Rabbim din kardeslerime de ilim aski ver onlari koru,onlari kötü durmda birakma bizlere kardeslik duygusu ver kizlarimiza akil fikir ver erkeklerimizi sapitma yarrabbi.Ey Rabbin sen ne dilersen o aninda olu verir,güzel allahim bizleri s.a.v ümmeti olarak yarratdigin icin bizlere kendinden haberdar etigin icin saga sükürler olsun.Rabbim müslümani müslümana vurdurma bütün ümmeti muhammedin dualarini kabul et.Rabbim s.a.v askina bizleri islah et.Rabbim önce bütün islam alemine ver sonra icindede benim aileme ve bana,Allahim senden tek istegim beni su üniversite macerasinda utandirma ben zaten milletim ve dinim icin okuyorum resulullah efendimiz benim yüzünden üzülmesin.Ey yüce Rabbim kainati efendisi Peygamber efendimiz s.a.v hatrina bana okuma aski ver beni zengin et ve bende bana verdigin zenginligi ümmeti muhammedle paylasayim onlara yardim etmeme izin ver.Belki böylelikle resulullah efendimiz benden utanmaz!!!Rabbim üniversiteli arkadaslarim ve ben de dahil yardimina muhtaciz,bizlere insaf eyle,bizleri bahtiyar kil.
    Amin
    Arkadaslar Allah hepinizin duasini kabul etsin!!!Amin

  34. ESSELAMÜALEYKÜM.KARDEŞLER BEN SİZDEN OĞLUM İÇİN DUA İSTEYECEĞİM.NASİP OLURSA HAYIRLISI İLE OKS SINAVINA HAZIRLANMAKTA KAZANIP İYİ BİR PUAN ALMASI İÇİN AMİN DERMİSİNİZ.İNŞAALLAH RABBİM HEPİMİZİN HAYIRLI DUALARINI KABUL ETSİN AMİNNNN.

  35. Allahım dualarımı kabul eyle. benim ve eşim için en hayırlısını ihsan eyle. Ayrılık hasretimize son ver. Tayimin eşimin yanına cıkmasına sağla. Bize bir ömür mutluluk ver. Dualarımı kabul eyle ya Rab.

  36. allahımben bi hata yaptım ve son olucak beni bu detten kurtar yarabbim amin sizlerde dua edin arkadaslar ltfn allah rızası için

  37. ya rabbim sen çok büyüksün burada bulunan bütün müslüman kardeşlerimin dualarını ve benim duamı kabul eyle bizleri afeyle senin yolundan ayırma bizleri
    amin……

    allahım sen tüm müslümanlara şifa ,huzur, mutluluk, sağla . amin

  38. Allahım sen müslümanlıgı vatanımı milletimi koru düşmanlara azgılara imkan verme yarabbi sen herşeyi görensin bizler günahkarız sen af eyle biz kullarını dertlerle test edersin kaybedenlerden eyleme bizleri ya rab sen ki kullarını yeryüznün halifeleri seçtin bu halifelerini iki cihan serveri HZ Muhammed(S.A.V) yüzü suyu hürmetine affet yarabbi amin.

  39. Allahımm sana yalvarıyorum oksını kazanıyımmm lütfen lütfen ….
    bismillahirrahmanirrahim
    lailahe illahül melikul hakkul mübin…
    bismillahirrahmanirrahim
    la ilahe illallahu vahdehu la şerişkehü lehül mülkü velehül hamdü ve hüve ala külli şeyin kadir..
    bütün müslüman kardeşlerimizin duaları kabul olur inşallah….

  40. ALLAHIM SEN BENİM DUALARIMI KABUL ET YARABBİM SÜBHANELLAHİ VELHAMDÜLİLLAHİ VE LA İLAHE İLLALLAHÜ VALLAHÜ EKBER… LAİLAHEİLLALLAH BU SENEKİ SBS DEN
    GÜZEL BİR NET ÇIKARIIM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM BEN EYÜP SULTAN SELİM VB. PEYGAMBER DOSTLARINI ZİYARET ETCEM İSMİNİZİ TAM YAZIN SİZEDE DUA EDİİM

  41. ALLAH kimin ne duası dileği varsa kabul etsin arkadaşlar bütün müminlerin kalbine göre versin.o duaları kabul eden affeden ve bağışlayıcıdır…

    YÜCE RABBİM
    hepimizin günahlarını affetsn.dualarımızıda kabul etsin.

    hepiniz A.E.O….

  42. selamün aleyküm kardeşler ALLAH herkesin duasını hayırlara vesile eylesin kimseyi darda bırakmasın A.E.O

  43. ALLAHIM Bİ ÇOK GÜZELLİKLERLE BAHŞETTİİN CENNETİNDE BİZLEREDE YER AÇ PEYGAMBER EFENDİMİZİN RIZASINI KAZANMAYI NASİP EYLE BİZLERİ ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KORU KEVSER SUYUNDAN İÇMEYİ VE PEYGAMBER EFENDİMİZE CENNETTE KOMŞU OLMAYI NASİP EYLE KARDEŞLER SİZDE BU DUAYA AMİN DEYİN SİZ DE VESİLE OLUN

  44. Estağfirullah! Estağfirullah! Estağfirullah!
    Ya Rabbi!
    Seni hakkıyla zikredemedik, Sana hakkıyla şükredemedik! Zira Sen, o kadar taltife, hamde, iltifata denk gelemeyecek kadar Büyüksün! Bizlere iman ve ihlas nasip et! Sağlık, basiret, feraset, akıl ve olgunluk nasip et! Bizleri her türlü kötülükten, beladan, musibetten, kem gözlerden, nazarlardan, hastalıklardan, habis ruhlardan, beşeri korkulardan muhafaza eyle! Bizim Senden başka sığınacak kapımız yoktur. Bizi kapından kovsanda gidecek tek yer yine Senin kapındır. Kapındaki bu bendine rahmet ve merhamet et! Eşimin, oğlumun ve benim günah ve kusurlarımı bağışla! Yeni nesli ve yeni nesli yetiştirenlere güç, sabır ve basiret ver! Senin herşeye gücün yeter! Hasbinallahu ve niğmel vekil ve niğmel mevla ve niğmen nasir…Subhaneke la ilmelena allemtena inneke entel alimül hakim.

  45. ey değerli doslarımanlaşılan dertlerimiz bitmiyo hiç sordunuzmu dua ederken kendinize sıkıştığımız zaman allaha el acıyoruz neden sıkışmayınca el ac mıyoruz dua etmiyoruz değerli arkadaşlarım hepinizin sıkıntısı var biraz sabretin sabır etmeyi cenabı hak sever
    benimde borç larım var
    allahıma dua ediyoruz ve beklemekten başka bişe gelmiyo elden allahımız hepimiz sevindirmek nasip eylersin bu derler biter elbet birgün allahımız büyüktür elbet günü geldinmi rahmet kapılarını acar şükürler olsun allahıma allah hepinizin dileğini kabul eylesin yalnız kalmış yarenby

  46. ALLAHIM SEN BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN DUALARIYLA BİRLİK BENİMDE DUALARIMI KABUL ET. SEN BÜYÜKSÜN KERİMSİN KADİRSİN ALLAHIM ÖSS SINAVINDA BANA YARDIM ET. HAKIMDA HAYIRLI İSE SEN ÜNİVERSİTEYİ NASİP ET. ANAM BABAM VE AKRABALARIMA KARŞI UTANDIRMA BENİ ALLAHIM. ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI DUA EDİN. ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN

  47. Ey büyük Allahım senbana yardım et muhakkak ki SEN bu aciz kulunun sesini duduyorsun. Senden başka gidecek kapı yok. büyük ALLAHIM bana ğüç ver sabır ver içimdekileri biliyorsun.dualarımı kabul et RABBİMİ. ALLAH rızası için amin deYİN.

  48. ALLAHIM NEOLURSUN ŞU GÜNLERDE TÜM ASKERLERİMİZE BİZİ KORUYAN ÖZEL KARA HAREKATÇILARIMIZA YARDIM EYLE SEN BİİZM DUALARIMIZI KABUL ET.ALLAHIM ŞUAN HAKAKRİDE POLİS OLAN SEVDİĞİMİ BANA NASİP ET ORCIKTAN ALNININ AKIYLA VEBÜÜTN ASKERLERİMİZİ AİLESİYLE VE TÜM SEVDİKLERİYLE KAVUŞMASINI NASİP EYLE ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM ŞUGÜNLERDE BİZİ KORUYAN ASKERLERİMİZE DUA EDELİM LÜTFEN HERBİR DUA ONLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DUALARIMIZI BEKLİYORLAR ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.. HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN……

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir