Dua Dostluğu - dualar » Genel

....................RUHUMUN TEK İHTİYACI DUA...DUALARINIZ..........

(4 posts)
  • 3 yıl önce dildade tarafından başlatıldı
  • zez tarafından son cevap

1. dildade
    Dua Dostu

SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARI ÖNCELİKLE BİR AYETEL KÜRSİ HEPİMİZİN NİYETİNE OLSUN İNŞALLAH...
    UZUN VE ANLAMSIZ BİR ZAMAN DİLİMİNDEN SONRA TEKRAR DERDİMİN DERMANI GÖNLÜMÜN NURU OLAN NAMAZA DÜN BAŞLADIM.AMA ŞEYTAN BENİMLE.ALLAH RIZASI İÇİN ,NAMAZLARIMIN DEVAMLILIĞI İÇİN, SINAVLARIMI HAKKIYLA ÇALIŞMA AZMİ VERMESİ İÇİN,VE BAŞARIYLA VEREBİLMEM İÇİN ÇOOK AMA ÇOOK DUA EDİN NE OLUR....ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.EDENDENDE ETMEYENDENDE...İNANIN BÖYLE BİR SİTENİN OLDUĞUNU BİLMEK BİLE YETİYOR.İÇİME HUZUR DOLUYOR.RABBİM BÜTÜN DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH....
    SELAM VE DUA İLE....

3 yıl önce #
  2. Turkan
    Dua Dostu

Böyle bir amaca hizmet edilmez mi?
    Elbette ederim, başlatılmış olan bir dua saati var bu gece 22:00 de o saatte dualarda olacaksın.

3 İhlas okudum sizin için
    Hoşgeldin hediyesi

3 yıl önce #
  3. dildade
    Dua Dostu

TÜRKAN KARDEŞİM..TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.RABBİM BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN.SENİ VE SEVDİKLERİNİ HİÇ BİR ZAMAN DARDA BIRAKMASIN..RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..BENDE 1 AYETEL KÜRSİ SANA HEDİYE EYLİYORUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH...
    SELAM VE DUA İLE...

3 yıl önce #
  4. zez
    Dua Dostu

Rabbim kuvvet versin namazsin günün gecmesin kardesim hosgeldin..dualarimizdasin.

3 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.

Dua dostluğu

• Rabbe Yöneliş

• sinerji notebook servisi I Evden eve Nakliyat I dualar I sinerji notebook servisi I sinerji notebook servisi

LUTFEN BU SİTEYE GİRDİKTEN SONRA UMUTSUZLUKLARI UNUTUN!

Bu sitenin amacı sığınacak bir barınak ararken.
    Kimsesizlerin kimsesi ve caresizlerin caresi Yuce Allah'ı
    Hatırlatıp ona sığınarak ve dua ederek ona ulaşmanızdır.
    Bunları size hatırlatabilirsek ne mutlu bize buraya mesaj yazmanız onemli olmayıp onemli olan
    bazı şeyleri hatırlayıp manevi bakımdan huzura ulaşmanızdır.

Hep mutlu ve umutlu olmanız dileğiyle sağlıcakla kalın.

Copyright 2003 - 2008 Mucize.NET
    dua dostlugu