Dua Dostluğu - dualar » BU SOFRA SİZİN

TÜM HASTALARIMIZ İÇİN DUA EDELİM DOSTLAR

(133 posts)
  • 4 yıl önce Cihan tarafından başlatıldı
  • melisa tarafından son cevap

1. ASCECI
    Dua Dostu

ALLAH BUTUN HASTALARA SIFA VERSIN BENIM OGLUM CIHANADA ALLAH HIC BIR ANNEYI BABAYI UZMESIN AMIN AMIN AMIN

4 yıl önce #
  2. ZEYNEP
    Dua Dostu

Rabbim duası makbul olan kulların hürmetine şifa diye el açan bütün kullarına şifa lütfet!
    amin

4 yıl önce #
  3. Kagan
    Dua Dostu

RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.

Allahümme Rabbennasi müzhibel besi işfi enteş şafi
    la şafi illa ente işfi şifaen la yuğadiru sekamen

Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan hastalarımıza şifâ vermesini istiyorum!
    Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan hastalarımıza şifâ vermesini istiyorum!

ALLAHÜMME YA ŞAFİ
    ALLAHÜMME YA ŞAFİ
    ALLAHÜMME YA ŞAFİ

RABBİME EMANET OLUN.
    SELAM VE DUALARIMLA...

4 yıl önce #
  4. nur
    Dua Dostu

RABBİM burda edilen bütün duaları kabul eyle 100 ya şafi hastaların şifa bulması için

4 yıl önce #
  5. Kagan
    Dua Dostu

**************BU MÜBAREK GECEDE*****************
    *BÜYÜK ALLAH'TAN BÜYÜK ARŞ'IN RABBİ ALLAH'TAN OĞLUMA ŞİFA VERMESİNİ İSTİYORUM*
    *BÜYÜK ALLAH'TAN BÜYÜK ARŞ'IN RABBİ ALLAH'TAN HASTALARIMIZA ŞİFA VERMESİNİ İSTİYORUM*

4 yıl önce #
  6. Turkan
    Dua Dostu

Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan bütün hastalara şifâ vermesini istiyorum!
    Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan bütün hastalara şifâ vermesini istiyorum!

Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi hastalara şifa eyle Ya Rabbelalemiyn Amin Amin Amin.

4 yıl önce #
  7. Hebun
    Adana / 28

RABBİM CÜMLE HASTALARIMIZA ŞİFALARINI SEN VER.....YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ .

TÜM HASTALARIMIZ İÇİN 20 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM RAHMET VESİLESİ OLUR İNŞALLAH....

4 yıl önce #
  8. Dilara
    Dua Dostu

Amin Ya Şafi

Allah CC hepinizden razı olsun.

4 yıl önce #
  9. Kagan
    Dua Dostu

AMİN AMİN AMİN
    SELAM VE DUALARIMLA...

4 yıl önce #
  10. zeynepbalm
    Dua Dostu

yarabbım bu gece yuzu suyu hurmetıne butun hastalarımıza sıfa dertlılerımıze deva ver yarabbım amin bendende fatıha ıhlas ayete kursı

4 yıl önce #
  11. melisa
    Dua Dostu

HEPİNİZİN DUALARI KABUL OLSUN BABAMA DUA EDİNN

4 yıl önce #
  12. melisa
    Dua Dostu

HERKES BİRBİRİNE DUA ETSİN.HER DUA EDENİN GÖNLÜNCE İSTEDİĞİ OLSUN

4 yıl önce #
  13. melisa
    Dua Dostu

BEN 12 YAŞINDA BİR ÖĞRENCİYİM.BANA DERSLERİMİN BAŞARILI OLMASI İÇİN DUA EDİN.BEN BABAMI VE ANNE Mİ ÇOK SEVİYORUM.BABAM İÇİN ŞUAN ÇOK ÜZÜLÜYORUM.ÇÜNKÜ BABAM BÖBREK VE GÖZ HASTASI DİALİZE GİDİYOR ONA HER GÜN DUA EDİYORUM SİZDEN DE DUALAR BEKLİYORUM...

(DİLERİM HER İSTEDİĞİNİZ VE DUALARINIZ KABUL OLUR)

(UNUTMAYIN Kİ HERŞEY ALAH'IN İSTEMESİYLE OLUR)

:) :) :)

4 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.

Dua dostluğu

• Rabbe Yöneliş

• sinerji notebook servisi I Evden eve Nakliyat I dualar I sinerji notebook servisi I sinerji notebook servisi

LUTFEN BU SİTEYE GİRDİKTEN SONRA UMUTSUZLUKLARI UNUTUN!

Bu sitenin amacı sığınacak bir barınak ararken.
    Kimsesizlerin kimsesi ve caresizlerin caresi Yuce Allah'ı
    Hatırlatıp ona sığınarak ve dua ederek ona ulaşmanızdır.
    Bunları size hatırlatabilirsek ne mutlu bize buraya mesaj yazmanız onemli olmayıp onemli olan
    bazı şeyleri hatırlayıp manevi bakımdan huzura ulaşmanızdır.

Hep mutlu ve umutlu olmanız dileğiyle sağlıcakla kalın.

Copyright 2003 - 2008 Mucize.NET
    dua dostlugu