Dua Dostluğu - dualar » Kurallar

1- Foruma üyelik

(22 posts)
  • 4 yıl önce Mucize-Net tarafından başlatıldı
  • Mucize-net tarafından son cevap

Etiketler:

1. 1-Üye olurken lütfen üye adı olarak isminizi veyahut Türkçe bir üye adı seçiniz.(Hitap ederken isimlerin kullanılması daha hoş olacağı fikrindeyiz.)

2-Üye adınızda Türkçe karakter bulunmaması gerekmektedir. ş, ç, ğ, ı, ö, ü harfleri ve büyük harfle İ harfini forum sistemimiz desteklememektedir.Nokta boşluk vb. yerine - normal çizgi işaretini kullanabilirsiniz._ alt çizgi kullanılamaz.

örnek üye adları : ahmet-ist-91
    ayse47
    fatmaist
    ayhan-13 gibi.

Yasın olmaz ı harfi var
    YASİN olmaz büyük harfle İ harfi var.

3-Üye adınız Türkçe karakter kullanmanız sebebiyle ömer yerine mer olarak kaydedilebilir lütfen mucizevi@gmail.com adresine e-posta atıp değiştirme talabinde bulununuz yeni üyelik oluşturmayınız.(doğru kayıt omer olmalıdır)

4-Üye olurken mutlaka doğru e-posta adresi belirtmeniz gerekmekte olup şifreniz e-postayla iletilecektir.

5-E-posta ve üye adı haricindeki bilgileri doldurmak zorunlu olmayıp doldurmanız sizin hakkınızda biraz olsun bilgi sahibi olmamızı sağlar.(e-posta adresiniz forum üzerinden gözükmeyip sadece yöneticiler tarafından gözükecektir.)

4 yıl önce #
  2. Yasinciğim hayırlı sabahlar kardeşim
    HERHALDE ÖNCEDEN ÜYE OLANLAR DA ÜYE İSİMLERİN DE DÜZENLEME YAPABİLİRLER BU ANLAMDA değil mi....

4 yıl önce #
  3. Yabancı isimlerin değiştirilmesini zorunlu tutmamakla birlikte kendilerinden talep gelirse değiştirebiliriz.

4 yıl önce #
  4. Ayse
    Dua Dostu

SELAMUN ALEYKUM BEN DUN AKSAM SIZE MEIL ADMISTIM ISIM DEGISIKLIGI ICIN BENIM YAPMAM GEREKEN BISEY VARMI YOKSA SIZ MI DEGISTIRECEKSINIZ

4 yıl önce #
  5. E-postanızı şimdi okudum üye isminizi 3 dakika içinde değiştireceğim bundan sonra foruma girerken ayse adını kullanmalısınız.Veritabanına müdahale gerektiren bir işlem olup değişikliği ben yapabilmekteyim.

4 yıl önce #
  6. YASİN KARDEŞİM BENİMÜYE İSMİMDEDE DEYİŞİKLİK OLABİLİRMİ Nesrin-ce gibi. BİRLEŞİK OLDUGUNDA ANLAM FARKI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.SANKİ ADIM NESRİNCE GİBİ.

4 yıl önce #
  7. Tabii ablacığım 3 dakika içinde değiştireceğim bundan sonra yeni üye adınızla giriş yapmalısınız.

4 yıl önce #
  8. ALLAH RAZIOLSUN YASİNCİGİN . RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.SENİNDE HER İŞİN BU KADAR KOLAY OLSUN DİYECEM.(BANA GÖRE KOLAY OLDU AMA BİLMEM SANA ZAHMET OLDUMU)HAYIRLI GÜNLER OLSUNN

4 yıl önce #
  9. esteğfirullah bir kaç tıklama yeterli.

Ablacığım Rabbim sizdende razı olsun.

4 yıl önce #
  10. meral

YASİN KARDEŞİM BENİM İSMİMİN YANINA YAŞIMIDA EKLERSEN SEVİNİRİM.(45).ALLAHA EMANET OL

4 yıl önce #
  11. Altına eklendi ablacığım isterseniz meral45 şeklindede olabilir.

4 yıl önce #
  12. Zehra

Yasin abicim size mail attım ama cvp gelmemiş. Bende adımı değiştirmek istediğimi yazmıştım. Adımı zehra olarak değiştirebilirmisiniz.bide yaşımıda eklerseniz(21) çok memnun olurum.Allah sizden razı olsun. Hakkınızı helal edin.

4 yıl önce #
  13. Bundan sonra Zehra yazarak giriş yapmalısınız.

4 yıl önce #
  14. Zehra

ALLAH RAZI OLSUN YASİN ABİCİM.TEŞEKKÜR EDERİM SİZE DE ZAHMET VERDİM

4 yıl önce #
  15. Esteğfirullah.Rabbim sendende razı olsun kardeşim.

4 yıl önce #
  16. mevlt
    Dua Dostu

selamunaleyküm kardeşlerim ve dğerli mucize-net yöneticileri böyle bir site açtığınız için sizlerden allah razı olsun nette umutsuz bir şekilde dolaşırken tesadüfen sizin siteyle tanıştım ve kardeşlerimin cevapladığı dua ları okudum allah onlardan razı olsun ve bütün kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun benimde maddi ve manevi sorunlarım var benim ve benim gibi olan kardeşlerime de dua larınızı esirgemesseniz çok memnun olurum allah hepinizden razı olsun.

4 yıl önce #
  17. inan
    Dua Dostu

bu web sitesini açmanız içimi rahatlatıyor her daraldığımda dua okumak huzur veriyor sevdiğim insan terk etmeseydi tesadüf bulamayacaktım yol oldunuz bize teşekkür dualara hep inanıyorum dünya dua üstüne.

4 yıl önce #
  18. esinn44
    Dua Dostu

BENİMDE EĞER İSİM DEĞİŞİKLİĞİ OLUCAKSA MAİLİME BİR İLETİ YOLLAYABİLİRMİSİNİZ? BENİM BİR SIKINTIM SADECE ŞİFREDEN KAYNAKLANIYO. BEN ŞİFREMİ KENDİM YAPABİLİRMİYİM? SİZİN BANA VERDİĞİNİZ ŞİFRE AKLIMDA KALMIYO ABİCİĞİM. BANA DA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ALLAHA EMANET OLUN

4 yıl önce #
  19. mevlt, inan Rabbim sizlerden razı olsun.Burdaki güzellikler tüm dostlarımızdan yansımakta Rabbim dostluğumuzu hayr üzre daim etsin.

esinn44
    http://www.mucize.net/parola.html <<< burdaki ekran görüntüleri size parola değişimi hususunda fayda sağlıyacaktır.Üye isminizi ise değiştirmek isterseniz lütfen belirtiniz.

4 yıl önce #
  20. inan
    eski yazıları başlıkları silmek mümkünmü saygılar

#
    Yanıt: Başlıkları ve yorumları 60 dakika içinde değiştirebilmektesiniz.Eğer ki 60 dakika aştıysa bizimle irtibata geçmeniz gerekmektedir.

fadimeoduncu

ÜYELİK İSMİMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM ANCAK BUNU GALİBA SADECE SİZ YAPABİLİYORSUNUZ EN AZINDAN SİZE ZAHMET OLMASI SOY ADIMI SİLEBİLİRMİSİNİZ ALLAHA EMANET OLUN ... BU SİTE İÇİN DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM ALLLAH RAZI OLSUN SİZDEN ..

#
    Yanıt: Fadime ismi başka bir dostumuz tarafından kayıt edildiğinden isteğiniz gerçekleştirilemedi.3-4 alternatif üye adını bize iletirseniz size yardımcı oluruz inşaallah.

serapm

bu sitede nasıl konu acabilirim yardımcı olursanız sevinirim allah razı olsun

#
    Yanıt: Yeni ekle >>> kategori seçimi >>> tekrar yeni ekle
    şeklinde linkleri izlemeniz gerekmektedir.İlerliyen günlerde resimli anlatım sayfası oluşturulacaktır inşaallah.

elmas

arkadaslar msn adresi burda vermek yasakmı yardımcı olursanız sevinirim

#
    Yanıt: msn paylaşımı sitemizin huzuru ve devamlı olması düşüncesiyle bundan önce yaşanan olumsuz olaylar göz önünde bulundurularak yöneticilerimizin ortak kararı sonucu yasaktır.Anlayışla karşılayacağınızı ümit ederiz.

icimyanyo

EKLENEN KONULAr siline biliyormu isim nasıl deyişiyo

#
    Yanıt: 60 dakika içinde konuları düzenleyebilirsiniz.İsim değişimi için mucizevi@gmail.com adresine 3-4 alternatif isim iletebilirsiniz.

ZLEMBALCI

ismimi denedim ama değiştiremedim yani burdan mail gönderemedim kullanıcı adım böyle kalsa ne olur ZLEMBALCI DİYE GÖRÜNÜYOR.

#
    Yanıt: Bir sakıncası olmamakla birlikte değiştirmek isterseniz bize iletebilirsiniz.

3 yıl önce #
  21. Ozgul
    Dua Dostu

üye ismim zgl olarak çıkıyor adım özgül.ama OZGULolarak kullanabileceğimden üye ismimim OZGUL olarak değiştirilmesini rica ediyorum.saygılar

3 yıl önce #
  22. zgl >> Ozgul olarak değiştirilmiştir.

3 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.

Dua dostluğu

• Rabbe Yöneliş

• sinerji notebook servisi I Evden eve Nakliyat I dualar I sinerji notebook servisi I sinerji notebook servisi

LUTFEN BU SİTEYE GİRDİKTEN SONRA UMUTSUZLUKLARI UNUTUN!

Bu sitenin amacı sığınacak bir barınak ararken.
    Kimsesizlerin kimsesi ve caresizlerin caresi Yuce Allah'ı
    Hatırlatıp ona sığınarak ve dua ederek ona ulaşmanızdır.
    Bunları size hatırlatabilirsek ne mutlu bize buraya mesaj yazmanız onemli olmayıp onemli olan
    bazı şeyleri hatırlayıp manevi bakımdan huzura ulaşmanızdır.

Hep mutlu ve umutlu olmanız dileğiyle sağlıcakla kalın.

Copyright 2003 - 2008 Mucize.NET
    dua dostlugu